frokostordning
– til glæde for dig og dine kollegaer
– til glæde for dig og dine kollegaer
– Økologisk naturligvis
Med en frokostordning fra Corporate Cooking, skiller din virksomhed sig ud fra mængden! I vil få topklasse gastronomi af de allerbedste råvarer, og hver dag få inspiration og oplevelser på den daglige menu.
Oplev ægte og ærligt håndværk, moderne og sunde økologiske retter der både er en fryd for øjet, ganen og maven – hver dag på arbejdet! Corporate Cooking er certificeret med det økologiske bronzemærke.
Vi leverer frokostordninger alle ugens 7 dage, inkl. helligdage, til samme pris!
Har I varierende kuvertantal fra dag til dag, tilpasser vi dagligt jeres antal spisende medarbejdere og er aldrig længere væk end et telefonopkald eller en mail.
Plejer I at bestille noget ekstra lækkert til møder og gæster, er det ikke noget I skal tænke på længere. Den daglige frokost fra Corporate Cooking er så spændende, smuk og gennemarbejdet, at den altid vil både glæde og imponere også jeres gæster!
Vore friske og søde chauffører, leverer jeres frokost helt ind i køkkenet / kantinen. Alle retter er smukt anrettet på hvidt porcelæn og fuldstændigt klar til at sætte på frokostbordet. Leveringsomkostningen varierer lidt alt afhængigt af hvor virksomheden ligger, men starter ved 50 kr. ex. moms/pr.levering.
En daglig frokostmenu, som vist i eksemplerne nedenfor, ved 10 kuverter pr. dag.
Kun 64,-
pr.kuvert/pr. dag ex. moms
Dagens menu
1 varm ret med tilbehør – kød/fisk/fjerkræ/vegetarisk
1 slags kartofler/ris/pasta/korn
2 spændende, økologiske måltidssalater
1 økologisk dressing/dip/salsa
Nybagt dagens brød
MANDAG
Smørbagt kyllingebryst i friske urter
Stribede rødbeder i lakrids & appelsin
Fennikel/kartoffel Quiche
Sprøde salater m. rugcroutons & jordbær
Persillepesto
Hjemmebagt foccacia
TIRSDAG
Oksetykkam i vanilje/rødvins-skysauce
Små, nødderistede kartofler
Sprød salat m. courgette-fettuchini, Kalamata-oliven & croutoner
Broccoli-crunch m. blåbær & bacon
Estragon/agurkecreme
Hjemmebagt foccacia
ONSDAG
Lakridsrodsbagt nakkekam & skysauce
Varm kartoffelsalat m. selleri-top
Gule rødbeder i appelsin & solbær
Feldsalat m. romanesco-kål
Hummus
Hjemmebagt foccacia
TORSDAG
Spinatlasagne
Marinerede selleri & ristede hasselnødder
Perlespelt i hindbærvinaigrette & mango
Sesambagte rodfrugter
Courgettecreme
Hjemmebagt foccaci