Ring til os på 30 85 65 41

Om os

CORPORATE COOKING

– Det økologiske køkken

Corporate Cooking er en økologisk cateringvirksomhed der er placeret 30 min. fra Århus på kursusstedet Himmelbjerggården ved Ry.

Virksomheden drives af Glenn Kuntz, indehaver og køkkenchef. Glenn har tidligere blandt andet været køkkenchef på restaurant Ministeriet og Cafe Smagløs i Århus. Køkkenet servicerer dagligt virksomheder i Århus og omegn samt husets konferencer med veltilberedte, økologiske buffeter og frokostordninger og leverer kulinariske oplevelser til møder, fester og middage ud af huset.

Maden, vi leverer, er fuld af smag, fantasi, sundhed, smukke farver og balancerede teksturer.  Vi leverer økologiske buffeter, mødeanretninger, receptions-tapas og festmenuer lige til døren, alle dage, året rundt i hele Århus området og Østjylland. Derudover bager vi hver dag brød, kager, lagkager, bryllupskager, småkager og sunde snacks, og alt – ja det er naturligvis hjemmelavet, hjemmebagt og hjemmesyltet!

Corporate Cooking er et full service økologisk cateringfirma med sans for detaljen der kan danne den kulinariske ramme om dit næste arrangement – reception, fest, bryllup eller fødselsdag – vi er klar til at sætte din unikke menu sammen!

Vi glæder os til at lave dejlig mad til dig!

Bestil din mad her

Skriv dine mad ønsker her – så vender vi tilbage hurtigst muligt med en samlet menu og pris.

Skriv til os

Har du et spørgsmål eller lignende, så er du meget velkommen til at kontakte os.