Ring til os på 30 85 65 41

Om os

CORPORATE COOKING APS

– Det økologiske køkken

Corporate Cooking ApS er en økologisk cateringvirksomhed, som har til huse på Audonicon, Grønnedalsvej 14, 8660 Skanderborg.

Virksomheden drives af køkkenchef Glenn Kuntz. Glenn har tidligere blandt andet været køkkenchef på restaurant Ministeriet og Cafe Smagløs i Århus. Køkkenet servicerer dagligt virksomheder i Århus og omegn samt husets konferencer med veltilberedte, økologiske buffeter og frokostordninger og leverer kulinariske oplevelser til møder, fester og middage ud af huset.

Maden, vi leverer, er fuld af smag, fantasi, sundhed, smukke farver og balancerede teksturer.  Vi leverer økologiske buffeter, mødeanretninger, receptions-tapas og festmenuer lige til døren, alle dage, året rundt i hele Århus området og Østjylland. Derudover bager vi hver dag brød, kager, lagkager, bryllupskager, småkager og sunde snacks, og alt – ja det er naturligvis hjemmelavet, hjemmebagt og hjemmesyltet!

Corporate Cooking ApS er et full service økologisk cateringfirma med sans for detaljen der kan danne den kulinariske ramme om dit næste arrangement – reception, fest, bryllup eller fødselsdag – vi er klar til at sætte din unikke menu sammen!

Vi glæder os til at lave dejlig mad til dig!

Kokke som leverer mad ud af huset i Aarhus

Bestil din mad her

Skriv dine mad ønsker her – så vender vi tilbage hurtigst muligt med en samlet menu og pris.